SALE

Visgraat vloeren

Visgraat vloer motief

Stap weg van de rechtlijnigheid in uw vloer en ga voor een makkelijk te combineren motief, wat afhankelijk van uw interieur stoer, speels of klassiek kan ogen. Met een visgraat vloer verwelkomt u een tijdloos patroon in uw huiskamer of kantoorruimte! Het motief visgraat is namelijk terug van weggeweest. Of is deze unieke manier van vloeren bekleden of leggen nooit echt weggeweest? Het laatste waarschijnlijk, vanwege de tijdloze uitstraling en het vermogen van visgraat vloeren om zich aan ieder interieur aan te passen. Hierdoor zijn visgraat vloeren niet meer weg te denken uit het woonbeeld. Het past zowel in een klassiek als een modern interieur. Bekijk het gehele assortiment of bezoek één van onze showrooms om de vloer te beleven. Bij Esco Vloeren vindt u een uitgebreid aanbod van houten, pvc of laminaat visgraat vloeren.

Visgraat vloeren voor elke ruimte

Een parketvloer met visgraat motief geeft een rustiek karakter aan elke ruimte. U kunt bij een houten vloer kiezen voor uiteenlopende afwerkingen: een matte of blinkende afwerking bijvoorbeeld. Weet u niet zeker welke afwerking, houtsoort, lengte en breedte van de planken u moet kiezen? Onze medewerkers helpen u graag verder. Twijfelt u over de invloed van de visgraat vloer in een kleine of grote ruimte? Bent u benieuwd naar de vereiste behandeling en onderhoud van een visgraat parket? Op deze en meer van uw vragen adviseren we u graag vanuit onze expertise in vloeren. Neem gerust contact met ons op of kom ons bezoeken in Westerhoven, Ede, Houten, Breda of Zoetermeer.

Onderhoudsvriendelijke visgraat vloeren

Net als een PVC vloer is goed laminaat nauwelijks van een echt houten vloer te onderscheiden. Esco Vloeren heeft een mooi prijskaartje aan de visgraat vloeren gehangen. Zo zijn PVC en laminaat visgraat vloeren ook nog onderscheidend te noemen in prijs. Overigens is de behandeling en het onderhoud van PVC of laminaat materiaal gemakkelijker dan bij een visgraat vloeren parket. Een keer een licht vochtige dweil met milde reiniger erover heen halen en u bent al een heel eind. Het laminaat met een visgraat motief is verkrijgbaar in diverse gebruiksklassen. Hoe hoger de waarden, hoe meer het laminaat geschikt is voor intensief gebruik. Om die waarden te bepalen wordt gelet op:

  • de slijtwaarden van het oppervlak,
  • de indrukweerstand,
  • vlekbestendigheid,
  • het effect van meubelpoten op de vloer en
  • diktezwelling bij onderdompeling in water.

Wij geven u graag meer uitleg over visgraat vloeren. Dus kom naar één van onze showrooms in Westerhoven, Ede, Houten, Breda of Zoetermeer.