SALE

PVC vloeren Eindhoven en omgeving

Ben je in omgeving Eindhoven op zoek naar kwalitatieve en voordelige PVC vloeren? Eindhoven ligt op een steenworp afstand van onze grootste showroom: Esco Vloeren Westerhoven. Hier kun je al onze vloeren, inclusief onze grote collectie PVC vloeren, met eigen ogen bekijken en ervaren.

Showroom PVC vloeren nabij Eindhoven

Esco Vloeren is één van de grootste vloerleveranciers in Europa. Omdat we het hele traject, van productie tot aflevering, in eigen hand hebben, is Esco de goedkoopste van Nederland. Kom langs in een van onze showrooms en vergaap je aan het ruime aanbod houten vloeren, vloertegels, laminaat en PVC vloeren. Kom je uit Eindhoven en omstreken? Bezoek dan onze showroom in Westerhoven voor een spectaculair aanbod PVC vloeren.

Diverse merken PVC vloeren

In onze showroom nabij Eindhoven vind je een van de grootste collecties PVC vloeren van Nederland. Hier heb je keuze uit uiteenlopende uitstralingen, maten, kleuren en uitvoeringen. We hebben verschillende merken PVC vloeren op voorraad. Een greep uit de diverse merken die we in onze showroom hebben staan:

Eigen collectie: PVC vloeren Eindhoven

Naast alle bekende merken hebben we onze eigen collectie van favoriete PVC vloeren samengesteld. Deze collectie is vernoemd naar een aantal van onze favoriete steden in Nederland. Bekijk bijvoorbeeld eens deze ‘visgraat lijm PVC vloer Eindhoven’ en de ‘Eindhoven plank lijm PVC’. Onze vloerspecialisten helpen je graag met het vinden van de juiste PVC vloer die aan al je wensen voldoet.

Bekijk onze PVC vloeren in Westerhoven

Voor PVC vloeren in de buurt van Eindhoven ben je bij Esco Vloeren aan het juiste adres. Je vindt ons in Westerhoven, gelegen tussen Eindhoven en de Belgische grens. Parkeren is gratis en je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden. Wil je een afspraak maken voor je langskomt bij Esco Vloeren Westerhoven? Bel ons op 040 – 2030500.

Adres en openingstijden showroom Esco Vloeren Westerhoven

Adres:
Esco Vloeren Westerhoven
Leemskuilen 44
5563 CL Westerhoven
info@escovloeren.nl

Openingstijden:
Zondag en maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 16:00

We zien je graag snel in onze showroom in Westerhoven voor een van de grootste collecties PVC vloeren nabij Eindhoven. Plan hier je route naar onze showroom.