Over Esco

In een paar jaar tijd is Esco Vloeren uitgegroeid tot één van de grootste vloerleveranciers van Europa. In onze grote showroom kunt u zich vergapen aan het ruime aanbod moderne, antieke, klassieke en karakteristieke houten vloeren. Daarnaast vindt u op onze eerste verdieping een showroom met een overweldigende collectie tegels en een ruim assortiment aan laminaat.

 

Bij binnenkomst in de showroom valt de warme uitstraling van de houten vloeren direct op. De vloeren zijn zeer betaalbaar: groothandelsprijzen voor particulieren. Omdat we onze eigen productie hebben, kunnen we de prijzen laag houden. Een kijkje nemen in de showrooms van Esco Vloeren is zeker de moeite waard. U vindt er houten vloeren in alle soorten en maten. Van hele lichte tinten tot donker gerookt hout. En met verschillende uitstralingen, van strak modern tot nostalgisch verouderd. We hebben zelf een milieuvriendelijke verouderingstechniek ontwikkeld, waarbij de houten vloerdelen een ware metamorfose ondergaan. Riddervloeren, het paradepaardje van Esco, biedt de charme en uitstraling van een nostalgische oude eikenhouten vloer, maar met de kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid van een moderne vloer. De behandelingen garanderen de zichtbaarheid van nerven en de structuur van het hout zodat het natuurlijke karakter van het hout behouden blijft. Hierdoor is het bijna onmogelijk om onze getrommelde vloeren van origineel oude vloeren te onderscheiden.

 

Esco Vloeren zijn zeer sterk, hebben een goede isolatiewaarde en hebben bovenal een fijne warme uitstraling. De planken zijn afgewerkt met een hardwax olie en daardoor bestand tegen vloeistofvlekken. Nadat de vloer is gelegd duurt het ongeveer drie tot zes maanden voordat de vloer zijn definitieve kleur bereikt. Wanneer u de vloer goed onderhoudt kunt u tientallen jaren plezier hebben van uw duurzame investering.

Esco Vloeren biedt u ook alternatieven als laminaat. Wij hebben ruim 200 soorten kwaliteitslaminaat met garanties tot wel 25 jaar. Tot slot bieden wij ook een riant assortiment tegels en natuursteen vloeren in alle soorten en maten. Tegels zijn makkelijk in onderhoud en niet direct trendgevoelig. U kunt kiezen uit de meest verschillende stijlen. Prachtig getrommeld marmer, Latijns Amerikaans, Mediterraans of gewoon Hollands.

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Dan bent u bij Esco Vloeren aan het juiste adres. Van mooie eikenhouten vloeren, laminaat of natuursteen vloeren tot aan tegelvloeren voor de meest voordelige prijzen. Kom eens kijken in één van onze showrooms en ontdek de wereld aan uw voeten.