SALE

Massief eiken vloeren

Massief eiken vloeren

Bent u op zoek naar een massief houten vloer? Het liefst een authentieke vloer van uitstekende kwaliteit, die bovendien betaalbaar is? Dan bieden de massief eiken vloeren van Esco Vloeren de oplossing. Onze massief houten vloerdelen bestaan uit een geheel en zijn in vele prachtige uitvoeringen verkrijgbaar. Neem een kijkje in ons assortiment!


Kiest u voor een unieke, verouderde massief eiken vloer, voor de warme uitstraling van een grenen vloer of voor een onbehandelde tropisch houten vloer? Dan moet u echt bij Esco Vloeren zijn. U kunt terecht in onze showrooms in Westerhoven, Houten, Ede, Zoetermeer en Breda. Daar heten onze vloerspecialisten u van harte welkom en helpen u graag verder!

Ruime keus in massief eiken vloeren

Laat u verbazen over de mogelijkheden en de vele uitvoeringen van onze massief eiken vloeren. U kunt ervoor kiezen om de vloer zelf te leggen of u kunt het laten doen door onze vloerspecialisten. Esco Vloeren gaat geheel professioneel en vakkundig te werk.

U kunt altijd één van onze showrooms bezoeken in Westerhoven, Ede, Zoetermeer en Breda. Hier helpen onze vloerspecialisten u graag verder. Bellen mag natuurlijk ook! U kunt ons bereiken op: 040 – 2030500.

Een selectie uit onze mogelijkheden:

  • Brede en smalle vloerdelen met plankbreedtes tot wel 300 mm. Eventueel wisselend gelegd.
  • Bewerkt, verouderd, gerookt  of afgewerkt met hardwaxolie dan wel lak
  • Zwevend gelegd of verlijmd aan een ondervloer
  • Massief houten planken tot wel 20 mm dik
  • Rondom een mes en groef (meestal v-groef)

Massief eiken vloer van Esco Vloeren

Het unieke van de massief eiken vloeren van Esco vloeren is dat ze een eigen uitstraling hebben. Ongeacht welke bewerking of afwerking u kiest: wij garanderen dat de nerven en de structuur van het hout zichtbaar blijven. Want dat is een groot deel van de charme van een massief eiken vloer. Op deze manier behoudt uw houten vloer altijd zijn natuurlijke karakter.

Onze karakteristieke vloeren zijn bovendien scherp geprijsd. Zoals al eerder gezegd, kom gerust langs in één van onze showrooms om de massief eiken vloeren te beleven en bepaal welke vloer het beste in uw woning en bij uw budget past!