SALE

PVC vloeren Breda

Voordelige en kwalitatieve PVC vloeren vind je bij vloerenspecialist Esco Vloeren. Ben je in de buurt van Breda op zoek naar PVC vloeren? Breda is goed te bereiken vanuit Rotterdam, Tilburg en Den Bosch, maar ook vanuit België. Je bent van harte welkom in onze showroom om ons grote assortiment vloeren te bekijken.

Showroom PVC vloeren in Breda

In onze showroom staat een ruim assortiment vloeren voor je klaar: houten vloeren, tegels, laminaat en natuurlijk PVC vloeren. Esco Vloeren is één van de grootste vloerleveranciers van Europa. We hebben het hele traject in eigen hand, van productie tot aflevering. Daarom zijn we de goedkoopste van Nederland. Kom je uit Breda en omstreken? Bezoek dan onze showroom in Breda voor een ruim aanbod PVC vloeren.

PVC vloer merken

We bieden PVC vloeren in alle uitstralingen, maten, kleuren en uitvoeringen. Ook hebben we verschillende merken PVC vloeren op voorraad. Een greep uit de diverse merken die we in onze showroom hebben staan:

Eigen collectie: PVC vloeren Breda

Naast dat we alle bekende merken in ons assortiment hebben, hebben we ook een eigen collectie van favoriete PVC vloeren samengesteld. Deze collectie is vernoemd naar een aantal van onze favoriete steden in Nederland. Bekijk bijvoorbeeld eens deze ‘Breda plank lijm PVC’ en de ‘Visgraat lijm PVC vloer Breda’. Onze vloerspecialisten helpen je graag met het vinden van de juiste PVC vloer die aan al je wensen voldoet.

Bekijk onze PVC vloeren in Breda

Op zoek naar een PVC vloer? Breda is the place to be! Esco Vloeren Breda bevindt zich ten noorden van het centrum en is goed bereikbaar. Parkeren is gratis en je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden. Wil je een afspraak maken voor je langskomt bij Esco Vloeren Breda? Bel ons dan op 040 – 2030500.

Adres en openingstijden showroom Esco Vloeren Breda

Adres:
Esco Vloeren Breda
Asselbergstraat 4
4815 AB Breda
info@escovloeren.nl

Let op gebruik voor het navigatiesysteem het volgende adres:

Van Rijckevorselstraat 53
4815 AA Breda

Openingstijden:
Zondag en maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 16:00

We zien je graag snel in onze showroom voor een van de grootste collecties PVC vloeren in de omgeving van Breda. Plan hier je route naar onze showroom.