SALE

PVC vloeren Rotterdam en omgeving

Ben je in de omgeving van Rotterdam op zoek naar een nieuwe PVC vloer? In de showroom van Esco Vloeren in Zoetermeer vind je een ruim assortiment voordelige PVC vloeren. Rotterdam ligt op slechts 15 kilometer van onze showroom in Zoetermeer. Doordat onze showroom centraal is gelegen in Zuid-Holland, zijn we perfect bereikbaar vanuit de richtingen Rotterdam, Den Haag, Leiden en Gouda. 

Showroom ruim assortiment vloeren

Esco Vloeren is één van de grootste vloerleveranciers in Europa. We zijn de goedkoopste van Nederland, omdat we het hele traject, van productie tot aflevering, in eigen hand hebben. We laten je graag ons ruime assortiment PVC vloeren zien in onze showroom. En wat dacht je van houten vloeren, tegels en laminaat? Ook als je er nog niet helemaal uit bent, ben je bij Esco Vloeren aan het juiste adres. Wij adviseren je graag over de beste vloerkeuze voor jou. 

Kom je uit de omgeving van Rotterdam? Dan is onze showroom in Zoetermeer de beste plek om jouw nieuwe PVC vloer uit te zoeken. Rijd je liever de andere kant op? Ook in onze showroom in Breda ben je van harte welkom.

PVC vloeren van diverse merken

In onze showroom vind je PVC vloeren van diverse merken en in alle uitstralingen, maten, kleuren en uitvoeringen. Ben je op zoek naar een specifiek merk PVC vloer? Laat het ons gerust weten. Een greep uit de diverse merken die we in onze showroom hebben staan:

Eigen collectie: PVC vloeren Rotterdam

Naast alle bekende merken hebben we onze eigen collectie van favoriete PVC vloeren samengesteld. Deze collectie is vernoemd naar een aantal van onze favoriete steden in Nederland. Bekijk bijvoorbeeld eens de ‘Rotterdam PVC tegel’ en de ‘Zoetermeer visgraat PVC vloer’. Onze vloerspecialisten helpen je graag met het vinden van de juiste PVC vloer die aan al je wensen voldoet.

Bekijk onze PVC vloeren nabij Rotterdam

Op zoek naar een PVC vloer? Rotterdam ligt op een steenworp afstand van onze showroom in Zoetermeer. De showroom is goed bereikbaar en parkeren is gratis. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens onze openingstijden. Wil je een afspraak maken voordat je langskomt? Bel ons dan op 040 – 2030500.

Adres en openingstijden showroom Esco Vloeren Zoetermeer

Adres:
Esco Vloeren Zoetermeer
Kleurlaan 10
2718 NA Zoetermeer
info@escovloeren.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 16:00
Zondag: 09:30 – 15:30

We verwelkomen je graag snel in onze showroom voor een van de grootste collecties PVC vloeren in de omgeving van Rotterdam. Plan hier je route naar onze showroom.