SALE

PVC vloeren Zoetermeer

Ben je in de randstad op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Bij Esco Vloeren Zoetermeer vind je een ruim assortiment PVC vloeren. Zoetermeer is goed bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom.

Showroom PVC vloeren Zoetermeer

In onze showroom laten we je graag ons ruime assortiment vloeren zien. Van houten vloeren tot tegels en van laminaat tot PVC vloeren, bij Esco Vloeren vind je altijd wel een vloer die bij jou past. Esco Vloeren is één van de grootste vloerleveranciers van Europa. Omdat we het hele traject van productie tot aflevering in eigen hand hebben, kunnen we onze vloeren aanbieden voor de laagste prijs van Nederland. Kom je uit Zoetermeer en omstreken? Dan is onze showroom the place to be voor een nieuwe PVC vloer.

Groot aanbod PVC vloeren van diverse merken

In onze showroom vind je PVC vloeren in alle kleuren, verschillende uitstralingen en uitvoeringen. We hebben diverse merken PVC vloeren op voorraad. Ben je op zoek naar een specifiek merk? Laat het ons gerust weten. Een greep uit de verschillende merken die je in onze showroom kunt bekijken:

Eigen collectie: PVC vloeren Zoetermeer

Naast dat we alle bekende merken in ons assortiment hebben, hebben we ook een eigen collectie van favoriete PVC vloeren samengesteld. Deze collectie is vernoemd naar een aantal van onze favoriete steden in Nederland. Bekijk bijvoorbeeld eens deze ‘Visgraat lijm PVC vloer Zoetermeer’ en de ‘Zoetermeer plank lijm PVC’. Onze vloerspecialisten helpen je graag met het vinden van de PVC vloer die aan al je wensen voldoet.

Bekijk onze PVC vloeren in Zoetermeer

Voor PVC vloeren in Zoetermeer ben je bij Esco Vloeren aan het juiste adres. Esco Vloeren Zoetermeer is gevestigd aan de Kleurlaan. Pak op de A12 afslag 7 Zoetermeer en je staat binnen enkele minuten in onze showroom. Parkeren is gratis en je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden. Wil je zeker weten dat er een vloerenspecialist beschikbaar is om je mee te nemen door ons ruime assortiment PVC vloeren? Bel dan van tevoren om een afspraak te maken op 040 – 2030500.

Adres en openingstijden showroom Esco Vloeren Zoetermeer

Adres:
Esco Vloeren Zoetermeer
Kleurlaan 10
2718 NA Zoetermeer
info@escovloeren.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 16:00
Zondag: 09:30 – 15:30

We verwelkomen je graag snel in onze showroom voor een van de grootste collecties PVC vloeren in de omgeving van Zoetermeer. Plan hier je route naar onze showroom.