SALE

PVC vloeren Den Haag en omgeving

Ben je in de buurt van Den Haag op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Kom dan eens naar de showroom van Esco Vloeren in Zoetermeer. Hier kun je al onze vloeren met eigen ogen bekijken en ervaren, inclusief onze grote collectie PVC vloeren. Den Haag ligt op slechts 15 kilometer ten westen van onze showroom. We zijn centraal gelegen en dus perfect bereikbaar, ook vanuit de richtingen Rotterdam, Gouda en Leiden.

Showroom PVC vloeren vlakbij Den Haag

Bij Esco Vloeren hebben we het hele traject, van productie tot aflevering, in eigen hand. We zijn de goedkoopste van Nederland en één van de grootste vloerleveranciers in Europa. Woon je in de omgeving van Den Haag? Dan is de beste plek om een nieuwe PVC vloer uit te kiezen onze showroom in Zoetermeer. 

We laten je graag onze ruime collectie PVC vloeren zien. Weet je nog niet helemaal zeker of PVC de juiste keuze is voor jou? Onze experts vertellen je graag de voors en tegens van de verschillende soorten vloeren zoals houten vloeren, laminaat en tegels

Diverse merken & eigen collectie

In onze showroom nabij Den Haag bieden we PVC vloeren in diverse maten, kleuren en uitvoeringen. We hebben verschillende merken vloeren op voorraad. Bij ons vergaap je je aan vloeren van onder andere: 

Onze eigen collectie PVC vloeren

De vloerexperts van Esco Vloeren hebben een eigen collectie van favoriete PVC vloeren samengesteld. Deze collectie is vernoemd naar een aantal van onze favoriete steden in Nederland. Zo zijn we enorm fan van de ‘Visgraat PVC vloer Den Haag’ en de klassieke ‘Lijm PVC Den Haag plank’. Wat voor PVC vloer jij ook zoekt, onze specialisten denken graag met je mee en helpen je graag met het vinden van jouw ideale vloer. 

Bekijk onze PVC vloeren nabij Den Haag

Zoek je de perfecte PVC vloer? Den Haag ligt vlak bij onze showroom in Zoetermeer. We zijn goed bereikbaar en je parkeert gratis bij ons. We verwelkomen je graag tijdens onze openingstijden. Wil je een afspraak maken voordat je langskomt? Bel ons dan op 040 – 2030500.

Adres en openingstijden showroom Esco Vloeren Zoetermeer

Adres:
Esco Vloeren Zoetermeer
Kleurlaan 10
2718 NA Zoetermeer
info@escovloeren.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 16:00
Zondag: 09:30 – 15:30

We verwelkomen je graag snel in onze showroom voor een van de grootste collecties PVC vloeren in de omgeving van Den Haag. Plan hier je route naar onze showroom.