SALE

Vloertegels

Vloertegels

Eigenlijk mogen vloertegels niet ontbreken in uw woning. Er zijn vertrekken waar een mooie tegel goed tot zijn recht komt. Daarnaast zijn ze ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. Marmeren vloertegels zorgen voor een luxe afwerking van uw badkamer. Of wat dacht u van een mooie samenhang door huis en tuin met elkaar te verbinden? Dit kan met dezelfde vloertegel voor binnen en buiten.
In de keuken zijn tegels weer toepasbaar als vloertegel of wandtegel en heeft u het comfort van een makkelijk schoon te houden oppervlakte. De vloertegels van Esco Vloeren zijn geschikt voor elke ruimte van uw huis. Bekijk ons geweldige assortiment vloertegels en kijk welke tegels uw interieur in stijl afmaken!

Vloertegels hebben vele voordelen

Vloertegels zijn al jarenlang populair en zeker in de badkamer en keuken. Bent u nog niet helemaal overtuigd? We laten u hier de voordelen zien. Vloertegels zijn:

  • Duurzaam
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Zeer slijtvast

Diverse vloertegels bij Esco Vloeren

Wij hebben een zeer divers assortiment in tegels. Als u het kunt bedenken dan hebben wij het. Esco Vloeren heeft vloertegels in allerlei kleuren, dessins, stijlen, afmetingen, vormen en legrichtingen. Kortom met onze collectie tegels kunt u zich uitleven in het stijlen van uw interieur en het uitvoeren van uw woonwensen. Neem een kijkje in ons assortiment:

We kunnen ons voorstellen dat het met zoveel mogelijkheden moeilijk is om een keus te maken voor uw interieur. Daarom kunt u altijd terecht bij onze tegelspecialisten, zij voorzien u van verstandig en eerlijk advies!

Vloertegels en onderhoud

Vloertegels zijn over het algemeen zeer onderhoudsvriendelijk. Wekelijks stofzuigen en dweilen is voldoende. Natuurlijk heeft uw tegelvloer af en toe wat extra liefde en zorg nodig. Maar dat valt over het algemeen reuze mee. Als u uw vloertegels 1 tot 3 keer per jaar wat intensiever reinigt of verzorgt, zit u al goed. Welk onderhoudsproduct u daarvoor nodig heeft? Dat hangt af van de soort vloertegel. Evenals de krachtige reiniger die af en toe nodig is, ook dit is afhankelijk van de soort vloertegel die u heeft. Na het reinigen altijd voldoende naspoelen met water zodat er geen schoonmaakmiddel restjes achterblijven.

Koop uw vloertegels bij Esco Vloeren

Bent u op zoek naar natuurstenen vloertegels, een verrassende mozaïektegel, of een tegel met bijzondere houtlook? Kom voor inspiratie en een sfeerimpressie naar één van onze showrooms en laat u verrassen. Wat zo mooi is aan onze vloertegels is dat het allemaal eigen import is. Het voordeel hiervan is dat we u altijd een A-merk vloertegel bieden tegen groothandelsprijzen! Heeft u vragen over ons assortiment. Aarzel niet en neem direct contact met ons op.