Handvormtegels

Handvormtegels

Het meest unieke aanbod in tegels wat Esco Vloeren aanbiedt zijn handvormtegels. De naam zegt het al, ze worden met de hand gemaakt. Hierdoor is de tegel niet helemaal strak maar juist licht golvend. Door deze manier van produceren is geen enkele tegel hetzelfde. Vandaar dat wij van Esco Vloeren zeggen unieker kan haast niet! Wilt u zo’n unieke tegelwand als eyecatcher? Bekijk ons handvormtegel assortiment en laat u inspireren! Heeft u vragen over de mogelijkheden? We zijn te bereiken op: 040 – 2030500.

Handvormtegels voor elke ruimte

Het mooie aan handvormtegels is dat ze in elke ruimte tot hun recht komen. Prachtige en kleurrijke tegels op de achterwand van uw keuken. Ziet u het al voor u? De badkamer of het toilet lenen zich ook goed voor de unieke look van onze handvormtegels. U kunt er vele kanten mee op. Laat uw creativiteit stromen. Deze tegels kunt u ook plaatsen in het nisje van de woonkamer of de wand achter de kachel. Gegarandeerd dat uw woonkamer dan opeens een heel andere uitstraling krijgt! De handvormtegels kunnen net dat ene accentje geven wat u al die tijd zocht.

Zo bestelt u handvormtegels:

  1. Bereken de afmeting van de te betegelen wand (breedte x hoogte).
  2. Houd rekening met snijverlies. De standaardinstelling van snijverlies is 10%.
  3. Bepaal het aantal m2 tegels dat u nodig heeft door het snijverlies op te tellen bij de afmetingen.
  4. Bestel eenvoudig uw gewenste handvormtegels bij Esco Vloeren.

De mooiste handvormtegels liggen voor u klaar

Zoals u van Esco Vloeren gewend bent is ons assortiment divers en kunt u kiezen uit veel verschillende handvormtegels. De kleuren van de tegels variëren van olijfgroen tot azuurblauw. De modellen gaan van simpel vierkant tot exclusief hexagon, wat optisch voor een honingraat motief zorgt. De tegels danken hun unieke en authentieke uiterlijk aan het feit dat ze handgemaakt zijn. Zo worden handvormtegels echte blikvangers in uw interieur. Kunt u op het gebied van deze unieke tegels wel wat advies gebruiken? Bel onze tegelspecialisten op, ze helpen u graag verder!

Koop handvormtegels bij Esco Vloeren

Wilt u liever de tegels in real life zien? Ze staan voor u uitgestald in onze showrooms. Kom gezellig langs voor inspiratie en een sfeerimpressie in één van onze showrooms en laat u verrassen en informeren. Wat wij zelf zo mooi vinden aan ons product is dat alle tegels eigen import zijn! Wij bieden u dus altijd een A-merk handvormtegel tegen heel voordelige groothandelsprijzen! Heeft u vragen over ons assortiment handvormtegels? Laat het ons weten en neem contact met ons op! Heeft u al een keus gemaakt uit de Esco Vloeren collectie handvormtegels? Kijk dan hier voor informatie over onze leveringsvoorwaarden.