Vintage tegels

Vintage tegels kopen bij Esco Vloeren

Vintage kan vandaag de dag niet meer ontbreken in uw interieur. Iedereen heeft wel iets opgeleukt in de woonkamer met een vintage lamp of een ander woonaccessoire. Maar u kunt natuurlijk ook voor de optie vintage vloer gaan! Bij Esco Vloeren hebben we een fijne collectie vintage tegels. Met patronen die u misschien nog kent uit grootmoederstijd. Op zoek naar dat vleugje nostalgie van vroeger? Bekijk dan onze scherp geprijsde vintage tegels. Als u er vragen over heeft kunt u ons bereiken op 040 – 2030500. Wij helpen u graag verder!

Esco Vloeren biedt verschillende stijlen vintage tegels

De sfeervolle vintage tegels hebben een ware comeback gemaakt in woonstijlen en interieur. Het kleurgebruik en de patroontjes van deze tegels zijn net even anders dan de huidige tegels. De verouderde look die vintage tegels bieden zorgt ervoor dat uw interieur tot leven komt of misschien wel een blik terug werpt in die lang vervlogen tijden. Bij Esco Vloeren bieden we deze vintage klassiekers aan in allerlei stijlen. Klassiek, modern, mediterraans of juist minimalistisch.

Vintage tegels toepasbaar als vloer- of wandtegels

De prachtige vintage tegels van Esco Vloeren kunnen gelegd worden in de woonkamer, hal, het toilet en zelfs de badkamer. De tegels lenen zich ook goed voor de combinatie van vloer- en wandtegel. U kunt met verschillende kleuren en patronen spelen om het zo eigen mogelijk te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de schitterende Arte Deu of de Decor Cayenne, het is slechts een greep uit onze collectie.
Vintage tegels zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn gemakkelijk in onderhoud en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Wat uw wensen ook zijn. Comfort, duurzaam of gewoon een mooie vloer. Of alle drie opties in één vloer. Bij Esco Vloeren slaagt u gegarandeerd en gaat u naar huis met de juiste nostalgische tegel.

Bestel uw vintage tegels vandaag nog

Zit de vintage tegel van uw wensen ertussen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Esco Vloeren kan u verzekeren van hoge kwaliteit tegels voor een scherpe prijs, omdat wij de tegels direct inkopen bij gerenommeerde Spaanse en Italiaanse fabrikanten.
Kom langs en bekijk onze vintage tegel collectie in één van onze showrooms! U kunt ons bezoeken in Westerhoven, Ede, Zoetermeer en Breda. De tegelspecialisten van Esco Vloeren helpen u graag verder.