natuursteenlook

Tegels kopen

Bij Esco Vloeren vindt u een overweldigende collectie tegels. Voor elk interieur en elke ruimte in uw huis. Wilt u de badkamer betegelen en u bent op zoek naar een opvallende en stijlvolle wandtegel? Spreekt de bijzondere combinatie van vloer- en wandtegels u meer aan? Dan moet u ongetwijfeld een kijkje nemen in ons tegelassortiment.
Moeten de tegels de uitstraling van uw woonkamer en hal versterken? Of heeft u een makkelijk afwasbare tegel nodig voor in de keuken? Als we er langer bij stil blijven staan komen we samen tot de conclusie dat tegels wel degelijk het verschil kunnen maken in uw woning! Welke tegel uw voorkeur ook heeft, onze tegelspecialisten denken graag met u mee.

 

Onderhoud tegels en vloerverwarming

Tegels zijn een uitstekende keuze voor uw interieur. Als u voor tegels kiest heeft u gelijk een duurzame vloer in uw huis. Dat is niet het enige voordeel: zo’n tegelvloer is bovendien slijtvast en makkelijk in onderhoud. Om het helemaal af te maken, gaan tegels ook heel makkelijk samen met vloerverwarming. U geniet van een fijne en warme vloer in de winter en in de zomer voelt een tegelvloer weer heerlijk koel aan.

Divers assortiment tegels

We hebben nogal wat tegels bij Esco Vloeren waar u uit kunt kiezen. Een groot assortiment in formaat, kleuren en patronen. Dat is nog niet alles! We geven u ook de keus in verschillende soorten en stijlen tegels. Hier komen ze:

Badkamertegels

Een mooi betegelde badkamer misstaat in geen enkel huis. Bij ons vindt u de perfecte badkamertegels. Handvormtegels zijn een goede optie voor uw badkamer. Zoals de naam al zegt, zijn ze handgemaakt. Hierdoor krijgen de tegels een unieke uitstraling. U kunt natuurlijk ook voor de klassieke wandtegels gaan. Deze tegels hebben wij in verschillende kleuren, formaten en vormen. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit: hexagon of vierkant. Het is duidelijk dat u zich creatief kunt uitleven met onze tegels. De keuze is er niet alleen in tegels, u kunt ook een opvallende voeg uitkiezen.

Keukentegels

Als er een keer een pak jus d’orange op de vloer valt, is het fijn als er een keukenvloer ligt die makkelijk schoon te maken is. Dat voordeel heeft u met een tegelvloer. Deze is makkelijk in onderhoud en snel af te nemen met een sopje. Het uiterlijk van de vloer is ook belangrijk. Behalve gemak in onderhoud bieden tegels ook allure. Wat dacht u van een mooie houtnerftegel? De charmes van een houten vloer, maar wel het onderhoud comfort van tegels!

Uw tegelvloer en wandtegels liggen klaar bij Esco Vloeren!

Esco Vloeren biedt hoogwaardige kwalitatieve tegelvloeren voor een scherpe prijs. Wij kopen onze tegels direct in bij gerenommeerde Spaanse en Italiaanse fabrikanten. Breng daarom een bezoekje aan onze showroom als u op zoek bent naar een mooie tegelvloer. Neem contact op met een van onze vestigingen of bezoek een van onze showrooms. We zijn gevestigd in: Westerhoven, Ede, Houten en Zoetermeer. Maak er een gezellig dagje uit van terwijl u de perfecte tegels uitkiest voor uw nieuwe vloer of wand! Wilt u meer informatie over tegels of heeft u andere vragen? Dan kunt u ons bereiken op: 040-2030500. We staan voor u klaar en helpen u graag.