SALE

Grenen vloeren

Grenen vloeren

U bent op zoek naar een grenen vloer die u gemakkelijk zelf kunt leggen? Bent u toch niet zo handig of heeft u geen tijd om zelf een grenen vloer te leggen? Dan helpen de vakspecialisten van Esco Vloeren u daarbij. Wij leggen uw vloer niet alleen, we behandelen uw vloer ook naar wens. Onze vakmensen kunnen uw nieuwe massief houten vloeren op verschillende manieren behandelen. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op: 040 – 2030500.

Grenen vloer is een massief houten vloer

Een grenen vloer is eigenlijk een massief houten vloer. De houtsoort grenen is afkomstig van de grove den. Een grenen vloer is een A- kwaliteit en duurzame houten vloer. Ondanks dat grenen geen hardhoutsoort is, wordt het hout door de jaren heen steeds harder. Als u voor een grenen vloer van Esco Vloeren kiest, kunt u ervan uitgaan dat u er nog lang van geniet. De opgeschuurde grenen planken worden legklaar geleverd door Esco Vloeren. Dus u kunt gelijk aan de slag met het leggen van uw vloer.

Grenen vloer is karakteristiek

Een houten vloer geeft uw woning instant karakter. Kies daarom de grenen vloer die bij uw woning en interieur past. Het karakteristieke van een grenen vloer zit hem onder andere in het grote aantal aanwezige noesten in de planken. Over het algemeen beschikt grenen over een warme kleur en uitstraling. Als u een andere uitstraling of kleurnuance wilt, dan kunt u de vloer afwerken met hardwaxolie, lak of was. Onze vloerspecialisten adviseren u graag over de voordelen en mogelijkheden hiervan.

Groot assortiment grenen vloeren

Esco vloeren biedt u een grote collectie houten vloeren aan, waaronder grenen vloeren. Het voordeel van een grenen vloer aanschaffen bij Esco Vloeren is dat deze vloeren direct legklaar zijn en u kunt kiezen uit diverse breedtes van de grenen planken.

Daarnaast zijn onze grenen vloeren van hoge kwaliteit en zeer betaalbaar.

Als u niet weet of u voor een grenen vloer of een andere houten vloer moet gaan. Kom dan langs in één van onze showrooms en bekijk welke vloer het beste bij uw woning past! We zitten in Breda, Ede, Westerhoven en Zoetermeer. Neem contact op met één van onze vestigingen, dan helpen wij u bij het maken van de juiste keus!