SALE

Multiplank

Multiplank

Lamelparket, ook wel multiplank genoemd, is nog steeds het meest innovatieve product onder de houten vloeren. Multiplank is een houten vloer waarvan de bovenkant bestaat uit een toplaag van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout en daaronder een basislaag van eersteklas multiplex. Hierdoor heeft uw vloer dezelfde uitstraling als een massief houten vloer. De opbouw van multiplank maakt dat deze vloer geschikt is voor elke woning, de multiplank kan zwevend gelegd worden. De samengestelde delen zijn in de fabriek al behandeld doordat ze geolied en gelakt zijn. Als multiplank eenmaal in uw huiskamer ligt, hoeft het niet meer afgewerkt te worden. Bovendien is de natuurlijke werking van het hout zeer gering. Bij een massief houten vloer is dit anders. De planken van massief hout werken, omdat ze reageren op temperatuur en vochtgehalte. Bel 040 – 2030500 als u meer informatie over onze multiplank vloeren wilt!

Multiplank van Esco

Multiplank is een volwaardig houten product, waardoor het niet te vergelijken is met laminaat. Bij Esco Vloeren vindt u multiplanken in verschillende breedtes, zowel onbehandeld als behandeld. Wat de voordelen zijn van behandelde multiplanken hebben we hierboven al uitgelegd. Het voordeel van onbehandelde planken is de vrijheid die u heeft om de multiplanken naar wens te bewerken. Multiplank van Esco Vloeren wordt alleen samengesteld uit kwaliteitshout en heeft daarom een levensduur die gelijk staat aan een massief houten vloer. Voor advies over uw multiplank vloer kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voordelen multiplank

Multiplank biedt alle voordelen van een houten vloer. Wij hebben de belangrijkste voordelen van multiplank voor u op een rij gezet:

  • Geschikt voor vloerverwarming: vloer krimpt niet en zet niet uit
  • Goedkoper dan een massief houten vloer
  • Zwevend te leggen, ook voor grotere oppervlakten
  • Ecologisch verantwoord omdat alleen de toplaag uit hardhout bestaat
  • Lange levensduur
  • Gemakkelijk & snel zonder lijm te leggen
  • Gaat u verhuizen? Geen probleem, u kunt de vloer zo meenemen!

Multiplank op maat

Overtuigd van de voordelen van multiplank? Kom naar onze showroom of bekijk het ruime aanbod multiplank vloeren op de website. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.