SALE

Parketvloeren

Parketvloeren

Parketvloeren zijn zeer gewenste vloeren en beschikken over een verfijnde uitstraling en kunnen op verschillende manieren gelegd worden. Dit kan op een bijzondere legwijze, namelijk Mozaïek, Visgraat of een Hongaarse punt. Gaat uw voorkeur meer uit naar een strak gelegde, moderne vloer zonder de inmiddels ontzettend populaire V-groef van de visgraat? Dat kan uiteraard ook. Wat uw keuze ook is, Esco Vloeren heeft de parketvloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Neem eens een kijkje in onze showrooms.

Ruime keuze parketvloeren

Parketvloeren staan erom bekend dat ze haast onverslijtbaar en erg waardevast zijn. Esco Vloeren biedt een ruime keuze parketvloeren aan in diverse houtsoorten. Kies voor een klassieke afwerking met was, een onderhoudsvriendelijke afwerking met lak of een warme uitstraling door uw parketvloer te oliën. Zodra de door u gekozen kleur en afwerking bij ons bekend zijn, zorgen onze vakmensen ervoor dat uw wensen naadloos aansluiten op uw parketvloer en deze er strak bij komt te liggen in uw woning!

Parketvloeren van de beste kwaliteit

Kiest u voor parketvloeren van Esco Vloeren, dan kiest u voor levenslange kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Voor deze betaalbare goede kwaliteit krijgt u een erg gebruiksvriendelijke parketvloer die makkelijk te onderhouden is. Onze parketvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes. De dikte van het parket en de grootte van de elementen bepaalt hoe uw parketvloer het beste gelegd wordt. Het leggen van parketvloeren kunt u toevertrouwen aan onze vakmensen.

Mooie parketvloeren bij Esco Vloeren

Heeft u op onze site al een aardige indruk gekregen? Bezoek dan één van onze showrooms en ontdek de parketvloer die het beste past bij uw interieur. De specialisten van Esco Vloeren kunnen u helpen de juiste parketvloer te kiezen. Uiteraard kunt u ook voor het professioneel leggen van parketvloeren terecht bij Esco Vloeren.

Heeft u vragen over ons assortiment parketvloeren? Neem contact op met Esco Vloeren.